Pasziánsz küldetés, Multilingual Mahjongg Solitaire, Pasziánsz küldetés


Indíts új lappal, a kártyajátékok világában!

pasziánsz küldetés

Egyrésztvevős Ismertető Mahjong Solitaire egy pasziánsz egyezés, amely mahjong lapkákat használ kártyák helyett. A csempe egy speciális négyrétegű mintával van pasziánsz küldetés, arcuk felfelé néz.

pasziánsz küldetés

A cserépnek nyitva kell lennie, vagy szabadon kell lennie, ha balra vagy jobbra mozgatható, anélkül, hogy más csempéket zavarna. A cél az azonos csempe nyitott párosainak összekapcsolása és eltávolítása a fedélzetről, hogy ki lehessen fedni az alaplemezeket.

A KIRÁLY NEVÉBEN 3. - AZ UTOLSÓ KÜLDETÉS / TELJES FILM MAGYARUL

A játéknak vége van, amikor minden token párját eltávolították a játéktábláról, vagy ha pasziánsz küldetés felfüggesztett páros. A más csempe alatt fekvő csempe nem látható. Néha a burkolólapokat csak pasziánsz küldetés fedik más csempe, és az ilyen csempe megkülönböztethetősége attól függ, hogy milyen csempe készlet van.

pasziánsz küldetés

A Mah Jongg Solitaire ezen verziója 17 küldetést és tizenhét nyelvet támogat. Lehetősége van megoldható játékokat felépíteni játék közben hátrafelé.

pasziánsz küldetés

Véletlenszerű játékokat is létrehozhat. A visszavonás és a visszavétel funkció nagyon értékes lehet, ha csapdába esik.

pasziánsz küldetés

Az asztali verzió tartalmazza az egér emulációt a fogyatékkal élők számára, és a gyorsabb gyorsbillentyűket. Több megjelenítése. Olvassa el is.

pasziánsz küldetés