A teqball a labdarúgás és az asztalitenisz elemeit vegyítő sport.

Domborúan meghajlított síkú, középen plexiüvegből készült “hálóval” elválasztott asztalon játsszák futball-labdával, legalább ketten.

Az asztal teqbox-szal egészíthető ki, egy olyan számítógépes látás- és eseményfelismerő technológiával, amely ellenőrzi, hogy betartják-e a szabályokat, számolja az eredményt, és még azt is méri, hogy egy játékos melyik testrészével mennyit fejlődött.

A teqball kifejlesztője a magyar Borsányi Gábor, Huszár Viktor Dénes és Gattyán György.

A sportot hivatalosan 2016. október 18-án mutatta be Budapesten Ronaldinho brazil futballista, bár addigra már jó ideje tesztelték.

Ez az eszköz mind a profi focisták, mind az amatőr sportbarátok számára kiválóan alkalmas a technikai tudásuk, a koncentrációs készségük és az állóképességük fejlesztésére!

A Teqball a labdarúgás legtisztább válfaja, mivel a játékosok között nincs fizikai kontaktus, sőt, az eszközt sem lehet megérinteni a játék közben, ebből adódóan a sérülésveszély kockázata nagyon alacsony. Korra, nemre való tekintet nélkül mindenkinek ajánljuk!

A játék saját focilabdával bárki számára igénybe vehető, augusztus 20-ig díjmentesen! A pálya kulcs az uszoda recepción kérhető.

A játék díja ezt követően: 1000 Ft/óra

Bővebb információ:

Schiller László 06204310985

 

Gyertek, és próbáljátok ki már a Sport11-ben is!

 

2017-08-01T12:46:26+00:00