Szalagavató 2017-07-05T10:54:57+00:00

Szalagavató

A Sport11 sport, szabadidő és rendezvényközpont komoly szakmai tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik szalagavató rendezvények előkészítésében és lebonyolításában. Szakmailag magasan képzett, fiatalos és lendületes csapatunkkal, minden igényt kielégítő szalagavató helyszínnel magas szintű, a XXI. század elvárásainak megfelelő háttérszolgáltatásokkal kedves, gyors és partnerközpontú kiszolgálással, kedvező árakon várjuk az iskolák jelentkezését.

Ha a SPORT11-ben megtalálták a rendezvény számára legmegfelelőbb helyszínt, mi szakmai hozzáértéssel, kreativitással és a rendezvény sikerét biztosító együtt gondolkodással segítjük Önöket az esemény végéig.

A közel 3000 m2 multifunkcionális sport és rendezvénycsarnokkal rendelkező létesítmény festői környezetben, a belvárosból, repülőtérről és a vidéki városokból egyaránt jól megközelíthető helyen 250 ingyenes parkolóhellyel várja Önt és vendégeit.

DSC 5689 300x199 SzalagavatóA létesítmény tágas közlekedőkkel, folyamatosan karban tartott és megújuló öltözőkkel és belső terekkel várja rendezvényét. A 3000 m2 alapterületű sport és rendezvénycsarnok 500 fős fix és 500 fős mobillelátóval, valamint 1798 m2 alapterületű speciális sportpadló borítású játéktérrel rendelkezik, amit a szalagavatóra fekete ún. balettpadló borítással adunk át, mely elegánssá teszi a teret. A terem két oldalát, melyen lelátó nem található fekete lángmentesített oldaltakarással fedjük, mely szintén a rendezvény eleganciáját hangsúlyozza. Igény esetén a fekete függönyöket elegáns fehér dekor csíkokkal törjük meg, melyeket színes surlófénnyel világítunk meg. 

A szalagavatóbálokhoz elengedhetetlenül szükséges a színvonalas technikai szolgáltatás. Minden felmerülő igényre tudunk látványos megoldást kínálni.

DSC 5631 300x199 SzalagavatóAz alapszolgáltatásunk elemei:

  • 30 m2-es, 40 cm magas színpad
  • hangosítás beszéd és zenei anyagokhoz technikai személyzettel
  • vetítés az osztályvideókhoz technikai személyzettel
  • szabályozható fényű teremvilágítás technikai személyzettel

Kiszolgáló egységek, melyek a rendezvénycsarnokhoz kapcsolódnak szalagavató bálok idején:

  • tanári VIP 300x199 Szalagavató80 m2-es különterem, asztalokkal és székekkel berendezve, mely alkalmas a tanári pihenő és elkülönített VIP vendéglátás lebonyolítására. A terem saját férfi és női mosdóval rendelkezik. A pedagógusokat díszített terített asztallal frissen sült pogácsával és ásványvízzel várjuk. 
  • Sport11 ruhatár 300x199 SzalagavatóIgény esetén 500 fő kapacitású ruhatár alakítható ki, melyet személyzettel bocsátunk az iskolák rendelkezésére. Tapasztalataink szerint ettől nagyobb kapacitású ruhatár egy 1000 – 1200 fős eseményhez nem kell.
  • 4 db nagyméretű férfiöltöző, a lányoktól elkülöníthető folyosón és szinten.
  • 2 db, összesen 100 m2-es egy légterű öltöző mely alkalmas a keringőruhák tárolására és az átöltözésekre.
  • 2 db lányöltöző, mely rendelkezik vizesblokkal, a sminkeléshez és öltözködéshez szükséges tükrökkel.

Ajánlatot a rendezveny@sport11.hu e-mail címen kérjen. Az ajánlatba kérjük feltüntetni:

– A tervezett esemény dátumát

– nézők számát

– végzős osztályok számát

– igényelt szolgáltatásokat