Masszázs, szauna

Klement Ákos profil Masszázs, szauna
Klement ÁkosOkleveles Gyógymasszőr
gyógymasszás
svédmasszázs
sportmasszázs
frissítő/lazító masszázs
relaxmasszázs
köpölyözés
nyújtások, kimozgatások

masszazs 300x217 Masszázs, szauna

Masszázs

A hétköznapi rohanás és stressz után, kellemes környezetben, okleveles gyógymasszőrjeink többek között az alábbi szolgáltatásokkal várják kedves vendégeinket:

  • gyógymasszázs, svédmasszázs
  • sportmasszázs
  • frissítő, lazító masszázs
  • aromaterápiás relax masszázs
  • talpmasszázs  (40 perc)

Árainkért kattintson ide!

szaunak 300x217 Masszázs, szauna

Miért érdemes szaunázni?

A szauna az egészséges életmód elengedhetetlen része. Méregtelenít, javítja a vérkeringést, erősíti az immunrendszert, oldja a stresszt és megszépíti a bőrt.

Európában a legelterjedtebb szaunafajta a finn szauna. A szaunázás frissítő hatását a magas hőmérséklet és az alacsony páratartalom biztosítja. Szaunázáskor a test véredényei szűkülnek és tágulnak, ezáltal növekszik a test ellenállóképessége és felgyorsul a méregtelenítés. Emellett a szívre és a vérkeringésre is jó hatással van.

Nagy előnye a szaunázásnak, hogy jó hatása van egészségügyi állapotunkra és hatásos mindenféle betegség ellen. Kutatók szerint a legtöbb betegség a stresszre vezethető vissza. Például hátfájás, szorongás, álmatlanság, fejfájás, depresszió. A szauna megoldást jelenthet mindezen betegségekre.

Egy 20 perces szaunázás nyugtatólag hat az agyra és elősegíti a mélyebb és intenzívebb alvást is. A meleg hatására bemelegednek és ellazulnak az izmok, izületek, megnyugszik az idegrendszerünk. Fellazítja a leragadt izomkötegeket. A szauna rendkívül hatékony lehet az ülőmunkát végzőknél oly gyakori izomgörcsök, izomcsomók feloldására.

A szaunázásnak nagy szerepe van az izomláz enyhítésében és segít a fogyásban is! Továbbá szépségünkre és bőrünkre is pozitív hatást gyakorol! Javítja a bőr vérellátását, megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől, az elhalt hámsejtektől, ezáltal az “megfiatalodik”. Lágyabb, puhább, bársonyosabb, rugalmasabb lesz. Már heti egy alkalommal történő szaunázás hozzájárul, hogy a bőr pórusai kitisztuljanak, a bőr ápolttá és feszültté váljon.

Finn Szauna a Fitness-ben

A Sport11 fitness részleg (fitness, csoportos órák, squash) szolgáltatásai magába foglalják az ingyenes szaunahasználatot.

A Fitness-ben külön szaunajegy és bérlet is igénybe vehető. A jegy ára: 990 Ft

További információ és bejelentkezés a SPORT11 Fitness recepcióján: +36 1 877 5485 | +36 20 495 3182

Bejelentkezés a Fitness Recepción, Telefon: +36 20 495 3182, 06 1 877 -5485

2017-12-04T14:16:12+00:00