Öttusa, úszásoktatás

KSI pentathlon Sport11 1024x683 KSI Öttusa

Gyere öttusázni a Sport11-be!

Kedves Szülők!

 

A Sport11 Intézményében lévő kihelyezett bázisunk utánpótlás céljából jött létre. Központunk a Puskás Ferenc Stadionnál lévő KSI, számos olimpikonnal és élversenyző öttusázóval dicsekedhet.

Célunk itt a Kánai úton lévő Úszóiskolánkban, hogy a hozzánk jelentkezők a tanfolyamainkon mind a négy úszásnemben megtanuljanak szabályosan úszni rajtokkal, fordulókkal. Azok a gyerekek pedig, akik folytatni szeretnék komolyabb szinten, versenyzőkké válhatnak nálunk. 

Tanfolyami kereteken belül, 4 éves kortól várjuk szeretettel az úszni még nem tudó, és a már úszni tudó gyermekeket is. Bármikor lehet csatlakozni hozzánk, mindenki a saját tudásszintjének megfelelő csoportba kerül szintfelmérés után. Csoportjaink maximum 8-10 fősek. Tanmedencében és mély vízben is 3-3 tudásszinten folynak az oktatások hétfőtől péntekig minden délután és este.

A hozzánk járó gyerekeknek az úszásnemek technikáját nagy precizitással alapozzuk meg, hogy azok, akik a későbbiekben versenyezni szeretnének, biztos alapokkal induljanak.

 

Jelenleg két tusában indítjuk kis sportolóinkat, akik futásban és úszásban lépnek rajtvonalhoz a KSI színeiben. Versenyzés nem kötelező, mi a lehetőséget adjuk meg az arra érdeklődő szülőknek és gyerekeknek.

Tanfolyami díjainkba bele tartozik az úszás és a futás is, amelyekre korlátlan óraszámban lehet jönni órarendünk keretein belül bármikor. 

Tanfolyami díjaink:

10.000.- Ft./hó/gyerek

Testvéreknek: 5.000.- Ft./hó/testvér

 

Telefonos egyeztetés után várunk Benneteket szeretettel egy próbaórán – anyagi kötelezettségek nélkül.

 

 

Biró Bea

06-70-942-22-82

2017-07-05T10:55:12+00:00