Karácsonyi évzáró rendezvények 2017-08-30T13:09:19+00:00

Sport11, mint évzáró party helyszín

A Sport11 sport, szabadidő és rendezvényközpont komoly szakmai tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik karácsonyi évzáró rendezvények előkészítésében és lebonyolításában. Szakmailag magasan képzett, fiatalos és lendületes csapatunkkal, minden igényt kielégítő évzáró rendezvény helyszínnel magas szintű, a XXI. század elvárásainak megfelelő háttérszolgáltatásokkal kedves, gyors és partnerközpontú kiszolgálással, kedvező árakon várjuk az iskolák jelentkezését.

Ha a SPORT11-ben megtalálták a rendezvény számára legmegfelelőbb helyszínt, mi szakmai hozzáértéssel, kreativitással és a rendezvény sikerét biztosító együtt gondolkodással segítjük Önöket az esemény végéig.

A közel 3000 m2 multifunkcionális sport és rendezvénycsarnokkal rendelkező létesítmény festői környezetben, a belvárosból, repülőtérről és a vidéki városokból egyaránt jól megközelíthető helyen 450 ingyenes parkolóhellyel várja Önt és vendégeit.

A létesítmény tágas közlekedőkkel, folyamatosan karban tartott és megújuló öltözőkkel és belső terekkKarácsonyi gálavacsora Karácsonyi évzáró rendezvényekel várja rendezvényét. A 3000 m2 alapterületű sport és rendezvénycsarnok 500 fős fix és 500 fős mobillelátóval, valamint 1798 m2 alapterületű speciális sportpadló borítású játéktérrel rendelkezik, amit a gálavacsorákra fekete ún. balettpadló borítással adunk át, mely elegánssá teszi a teret. A terem két oldalát, melyen lelátó nem található fekete lángmentesített oldaltakarással fedjük, mely szintén a rendezvény eleganciáját hangsúlyozza. Igény esetén a fekete függönyöket elegáns fehér dekor csíkokkal törjük meg, melyeket színes surlófénnyel világítunk meg.

A karácsonyi évzáró eseményekhez elengedhetetlenül szükséges a színvonalas technikai és catering szolgáltatás. Minden felmerülő igényre tudunk látványos megoldást kínálni.

Kiszolgáló egységek, melyek a rendezvénycsarnokhoz kapcsolódnak évzáró rendezvények idején:

  • tanári VIP 300x199 Karácsonyi évzáró rendezvények30-150 m2-es különtermeinkben, asztalokkal és székekkel berendezve, kísérő programok, lounge pihenő, elkülönített VIP vendéglátás alakítható ki. A terem saját férfi és női mosdóval rendelkezik. A vendégeket igény szerint kialakított étel-ital kínálat fogadja itt is.
  • Sport11 ruhatár 300x199 Karácsonyi évzáró rendezvényekIgény esetén a részt vevők létszámának megfelelő ruhatár alakítható ki, melyet személyzettel bocsátunk a megbízó rendelkezésére.
  • A sportcsarnokban 2-2 nagyméretű női és férfi vizesblokk, a csarnok előterében további 1-1 mosdó, a földszinten mozgáskorlátozott mosdó áll vendégeink rendelkezésére.
  • Igény esetén további 6 db nagy méretű, mosdóval, zuhanyzóval ellátott öltözőt tudunk biztosítani a rendezvény fellépőinek, szervezőinek.

Ajánlatot a rendezveny@sport11.hu e-mail címen kérjen. Az ajánlatba kérjük feltüntetni:

– A tervezett esemény dátumát

– A kezdés, befejezés tervezett idejét

– Vendégek várható számát

– Igényelt szolgáltatásokat