Giardia teszt, Giardia Lamblia (bél-parazita) gyorsteszt


giardini ninfa prenotazione

Giardia Lamblia bél-parazita gyorsteszt Székletvizsgálati gyorsteszt 1 db A Giardia egy olyan egysejtű, amely vízben, állati székletben fordul elő, a vezetékes ivóvíz klórozása sem pusztítja el. Az emberi szervezetben viszonylag könnyen megtelepedik, és giardia teszt esetek egy részében, felnőtteknél nagyjából felében, gyermekekben még ennél is nagyobb arányban okoz hasmenést. Egyfajta népbetegségről van szó: ez a felszívódási zavaroknak, a tartós hasi panaszoknak, a tartós hasmenésnek, és gyerekeknél olykor a fejlődésbeli elmaradásnak is az egyik oka.

az aceton szaga a böjt szájából

A kórokozó panaszokat főképp a gyerekeknél okoz, a felnőttek gyakran tünetmentesen esnek át a fertőzésen. A Giardia természetes vizekben való előfordulását 15 százalékosra teszik, míg az általa okozott betegség gyakorisága nagyban függ az egyes területek higiéniai viszonyaitól.

intézkedések a helminth betegségek megelőzésére

Magának a kórokozónak az emberi szervezetben való jelenlétét Kelet-Európában százalékosra becsülik, de például Olaszországban van 11 százalékos megjelenésről szóló adat is.

Az előfordulási arány a rossz higiéniás giardia teszt között élőknél mindenképp magasabb, akár 20 százalékos is lehet. Van, aki a kórokozót tartósan is hordozza.

parazita gyógyító paragon

Egy pár évvel ezelőtti vizsgálat alapján ki lehet mondani azt is, hogy évente ezer emberből húszan betegszenek meg. A giardiasis okai A fertőzés kiváltó oka a Giardia lamblia  újabb nevén Giardia intestinalis nevű egysejtű, amely jellemzően víz vagy szennyezett élelmiszer közvetítésével jut be az emberi giardia teszt.

TESZT GIARDIA LAMBLIA (BÉL-PARAZITA)

A giardiasis tünetei A fő tünet a hasmenés, a puffadás, a hányinger és a hasi görcs. A híg széklet mindig nagy mennyiségű, ha pedig az állapot tartós, akkor a gyerekek a fejlődésben is elmaradhatnak, felszívódási zavarok, hiányállapotok tünetei is jelentkezhetnek náluk.

férgek kezelése a gyermekek sunnáján

Gyakori a bélgázosság, a bűzös székletürítés és a hőemelkedés is. A gyerekeknél a tünetek sokkal nagyobb eséllyel jelennek meg, míg a felnőttek sokszor panaszmentesek. Esetükben gyakran csak felszívódási zavar jelzi a problémát.

kerek féreg nőben hogyan kell kezelni

Professzionális teszt.