FitVendég Program

Örömmel értesítjük kedves vendégeinket, hogy 2017. január 1-től elindítjuk FitVendég Programunkat, amellyel azoknak a vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, akik a legtöbbet sportolnak, a leggyakrabban látogatják Sport11 Fitness & Squash Klubunkat.

A program során, időről-időre más és más kedvezményeket, plusz szolgáltatásokat nyújtunk Vendégeinknek, amelyről folyamatosan tájékoztatást adunk a weblapunkon a híreink rovatban és Facebook oldalainkon.

 • A FitVendég Program nem jelent zárt rendszert, negyedévente áttekintjük a belépésszámokat, sportolási szokásokat és így bárki bekerülhet a programba, aki a megelőző 12 hónapban legalább 70 alkalommal vendégünk volt. A FitVendég Programba való bekerülés 6 hónapra szól, a kritériumok teljesülése esetén automatikusan hosszabbodik a tagság. A  Programba való bekerülés és részt vétel vendégeink számára nem jár többlet költséggel vagy egyéb kötelezettséggel.
 • Első 100, leggyakrabban nálunk sportoló vendégünket, akikkel elindul a FitVendég Kártya Program, hamarosan e-mailen és személyesen is értesítjük.

A Holdesco Kft/Sport11 a változtatást jogát fenntartja.

A FitVendég Programmal igénybe vehető kedvezmények szeptember 4-től visszavonásig:

 • 50 % kedvezmény a kis műfüves focipálya bérleti díjából
 • 30% kedvezmény legújabb szolgáltatásunkból Balogh Barna személyi edzővel!
  FMS (Funkcionális mozgásminta szűrés)
  Az FMS-ről bővebben:
  (A Funkcionális Mozgásminta-Szűrés elvégzésével gyorsan meggyőződhetünk arról, áll-e fenn potenciális kockázata sérülésnek, ha az egyén mozgásmintája korlátozott vagy elváltozásokat mutat. A hagyományos edzések során ezek a jellegzetességek gyakran rejtve maradnak.)
  Érdeklődni a recepción!
 • 20% kedvezmény a Weider Yippie Bar és a Pulsin glutén és laktózmentes fehérje szeletekből! (bio, super food, gluténmentes és nagyon finom).
 • Kedvezményes vásárlási lehetőség a Sport11-es sporttáskákra
 • Ingyenes csoportos vagy személyi Thai-box edzés Lelekács Csabával, mindenidők egyik legeredményesebb magyar Muay-thai harcosával.

Részletekről érdeklődj a Fitness&Squash recepción.

A szolgáltatások igénybevételéhez a Fitness recepción elő regisztráció szükséges!

Az igénybe vehető szolgáltatások limitált számban vehetők igénybe, a változtatás jogát fenntartjuk!

2017-08-30T15:42:42+00:00