Családi napok 2017-07-05T10:54:56+00:00

Családi napok

catering és koncert a csarnokban 1024x678 Családi napokHelyszínünk az elmúlt években számos rangos eseménynek adott helyet. Partnereink évről évre visszatérnek, ami büszkeséggel tölt el bennünket. Céges családi napoknak és céges sportnapoknak az egyik legjobb helyszíne Budapesten a Sport11.  A létesítmény egyben és területenként is bérelhető rendezvényekre. Az esemény koncepciójának, a résztvevők létszámának megfelelően választható ki a megfelelő terület. Szabadtérre tervezett eseményük mellé fedett sport és rendezvénycsarnokunk biztosítja a lebonyolítás zavartalanságát eső esetén is. Ha fontos Önnek a költséghatékonyság, akkor a catering sátor is kiváltható a 3000 m2 össz alapterületű sport és rendezvénycsarnokkal, mely 500 fős fix és 500 fős mobillelátóval rendelkezik. A speciális sportpadló borítású játéktér alapterülete 1798 m2, melyet rendezvényekre fekete ún. balettpadló borítással adunk át, mely elegánssá teszi a teret.

A létesítmény rendelkezik szabadtéri sportpályákkal, melyek alkalmasak 100 – 3000 fős céges vagy családi sportnapok, családi napok focikupák, teniszversenyek lebonyolítására. 7 db teniszpálya, 1 db 20 x 40-es palánkos labdarúgópálya, 1 db 100 x 63-as nagyméretű műfüves labdarúgópálya valamint egy 20 x 10-es lábtenisz/streetball pálya várja a szervezőket.

szabadtéri programok 1 Családi napok

DSC 7675 Családi napokA Sport11-ben található szabadtéri uszoda és strand 33-as feszített víztükrű úszómedencével, élmény- elemekkel és gyermek csúszdával ellátott 130 cm mély strandmedencével áll vendégeink rendelkezésére. A medencék környéke parkosított, a pihenést a színes napágyak, árnyékolók és a beach bár teszik teljessé. A fedett uszodai részen található 90 cm mély 17 x 9-es gyermek oktatómedence. A fedett részen kapott helyet a wellness részleg, mely 2 db pezsgőmedencét 8 személyes finn és 8 személyes infra szaunát foglal magába.

A helyszín nagy előnye, hogy a rendezvénycsarnokból kilépve tágas közlekedőkkel, panorámás teraszokkal rendelkezik, mely alkalmas a vendégek kényelmes befogadására. A rendezvénycsarnokon belül és a folyosókon is, szintenként megosztva megfelelő darabszámú tágas, igényes 30 – 30 férfi és női mosdó található. A sporteseményekhez szükséges öltöző kapacitással is rendelkezünk szabadtéren, és épületen belül is.A sport és kulturális programok résztvevőinek, fellépőinek akár 16 db tágas, művészpihenőnek is berendezhető öltöző áll rendelkezésre.

Ajánlatot a rendezveny@sport11.hu e-mail címen kérjen. Az ajánlatba kérjük feltüntetni:

– A tervezett esemény dátumát

– résztvevők számát

– igényelt szolgáltatásokat

családi és gyerek programok a nagy műfüvön Családi napokA területen található játszótér 6 éves korig nyújt a gyerekenek megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. 

Szabadtéren a sportpályák mellett 1800 m2-es szabad salakos terület alkalmas sátrak, színpad, catering bonyolítására, de a rendezvény kísérőeseményei s elhelyezhetőek rajta. PL: Kalandpark,  extrém sportpálya/ ugrálóvárak/ állomás programok.