Box

bhp 7141 Box

Sport11 Boxing Gym

Ha szeretnél megszabadulni a mindennapok alatt felgyülemlő stressztől feszültségtől, ha szeretnéd testedet és szellemedet egyaránt fejleszteni, szeretnéd izmaidat, állóképességedet formában tartani és érdeklődsz a harcművészetek iránt, akkor a Sport11 Boxing Gym-ben a legjobb helyen jársz.

Az ökölvívás harmonikusan fejleszti a testet. Növeli az állóképességet, fejleszti a gyorsaságot és mozgáskoordinációt. Elősegíti a gyors felismerés képességét, hatására nő a döntéshozatali sebesség, és fejleszti a gondolkodást. Kitartásra, önuralomra, fegyelemre, bátorságra nevel. Segíti az önismeret, az önkontroll és a küzdőképesség fejlesztését, fejlődését.

Miért jó az egyéni képzés?

Rugalmas az időbeosztás, jobban illeszthető a napirendedbe. Az edző csak Veled foglalkozik, azonnal javítja a hibáidat, saját képességednek, és ritmusodnak megfelelően halad a képzéseddel. Ennek megfelelően a fejlődésed gyorsabb, látványosabb lehet. Az edzések hatékonysága megnő a csoportos edzésekéhez képest. A közösen elvégzett gyakorlatok mellett, az edződ  folyamatosan motivál, hasznos tanácsokkal lát el, segít átlendülni a holtpontokon, és segít megoldani a nehézségeidet.

bhp 7063 265x300 BoxSzalma Zoltán – 1977-ben, 10 évesen kezdett bokszolni az EVIG ökölvívó Sportiskolájában. Első országos bajnoki címét 14 évesen szerezte. Ötszörös Magyar Bajnok több súly-, és korcsoportban. Nagyváltósúlyban tagja volt az magyar ifjúsági válogatottnak. Szakedzői diplomáját a Testnevelési Egyetem Master képzésén szerezte. Edzőként dolgozott az Erdei Zsolt Boksz Akadémián is.  2001 óta ökölvívó bíróként is tevékenykedik, ringbíróként (vezetőbíró) vezetett Világ,- és Európa bajnoki döntő mérkőzéseket.

Tel.:+ 36 20 431 0767

Árak

Csoportos óra / teremhasználat teremedző felügyeletével:

  • 6 alkalmas felnőtt bérlet: 13.200 Ft
  • 6 alkalmas diák bérlet: 11.000 Ft
  • Alkalmi belépő: 2500 Ft

Figyelem! A bérletek csak az adott tárgyhónapban felhasználhatóak!

Diáknak számít, aki érvényes matricával ellátott nappali tagozatos diákigazolványát felmutatja a Sport11 recepciójánál, illetve a mindenkori oktatónál.

Egyéni képzés/magánóra/kiscsoportos edzés: Személyre szabott edzéstervedért keresd edzőinket.

Bejelentkezés és időpont egyeztetés

Szalma Zoltán +36 20/411 5970
2018-02-15T08:51:37+00:00