Box, Thai-box

Sport11 Boxing Gym

Ha szeretnél megszabadulni a mindennapok alatt felgyülemlő stressztől feszültségtől, ha szeretnéd testedet és szellemedet egyaránt fejleszteni, szeretnéd izmaidat, állóképességedet formában tartani és érdeklődsz a harcművészetek iránt, akkor a Sport11 Boxing Gym-ben a legjobb helyen jársz.

Az ökölvívás harmonikusan fejleszti a testet. Növeli az állóképességet, fejleszti a gyorsaságot és mozgáskoordinációt. Elősegíti a gyors felismerés képességét, hatására nő a döntéshozatali sebesség, és fejleszti a gondolkodást. Kitartásra, önuralomra, fegyelemre, bátorságra nevel. Segíti az önismeret, az önkontroll és a küzdőképesség fejlesztését, fejlődését.

A Thai box, más nevén Muay Thai Thaiföldről indult és terjedt el az egész világon. Ősi harcművészet, melyről az első fennmaradt emlékek 700 évesek, de 2000 évvel ezelőtt a Thai királyi hadsereg katonái is sikerrel alkalmazták elemeit a közelharcban. A kialakulása óta eltelt idő alatt stílusa folyamatosan változott, de alapeszméjét és tradícióit a mai napig megőrizte. Tanításai remekül alkalmazhatóak napjainkban is. Kiválóan fejleszti a koncentrációkészséget, a rendszeres edzés hatására türelmünk és kitartásunk javul. A civil életünkben könnyebben tudjuk kezelni a konfliktusokat, hamarabb találunk megoldást a problémákra.

Miért jó az egyéni képzés?

Rugalmas az időbeosztás, jobban illeszthető a napirendedbe. Az edző csak Veled foglalkozik,azonnal javítja a hibáidat, saját képességednek, és ritmusodnak megfelelően halad a képzéseddel. Ennek megfelelően a fejlődésed gyorsabb, látványosabb lehet. Az edzések hatékonysága megnő a csoportos edzésekéhez képest. A közösen elvégzett gyakorlatok mellett, az edződ  folyamatosan motivál, hasznos tanácsokkal lát el, segít átlendülni a holtpontokon, és segít megoldani a nehézségeidet.


Csoportos óra / teremhasználat teremedző felügyeletével: 2500 Ft/alkalom

Egyéni képzés/magánóra/kiscsoportos edzés: Személyre szabott edzéstervedért keresd edzőinket.

bhp 7063 265x300 Box, Thai boxSzalma Zoltán – 1977-ben, 10 évesen kezdett bokszolni az EVIG ökölvívó Sportiskolájában. Első országos bajnoki címét 14 évesen szerezte. Ötszörös Magyar Bajnok több súly-, és korcsoportban. Nagyváltósúlyban tagja volt az magyar ifjúsági válogatottnak. Szakedzői diplomáját a Testnevelési Egyetem Master képzésén szerezte. Edzőként dolgozott az Erdei Zsolt Box Akadémián is.  2001 óta ökölvívó bíróként is tevékenykedik, ringbíróként (vezetőbíró) vezetett Világ,- és Európa bajnoki döntő mérkőzéseket.

bhp 6559 250x300 Box, Thai boxLelekács Csaba – 41 éves, sportága a Thai-Box (Muay-Thai), K1, Kick-Box. Csabát minden idők legeredményesebb magyar thai harcosai közé sorolják a hozzáértők. Magyar színekben világbajnoki címet szerzett. Ukrajnában született és ott is kezdte pályafutását, versenyzői stílusát az orosz iskola jellemzi, amely igen eredményes a mai versenysportban. Sikeres pályafutása során komoly eredményeket ért el sportágaiban. Versenyzőként volt ukrán és magyar válogatott is. Mindkét nemzet bajnoka, kupagyőztes és világbajnok (1999 IMAF), világkupa ezüstérmes (1996 IFMA), világbajnoki bronzérmes (1998 WAKO és 2000 AMTF)

Gyerek Thai box fb 1024x768 Box, Thai boxVárjuk szeretettel tradícionális thai-box edzéseinken azokat a gyermekeket, aki fizikai és szellemi teljesítőképességüket szeretnék fejleszteni!

Lelekács Csaba edzésein a fiatalok játszva ismerkednek meg a harcművészet szépségével. A rengeteg színes feladat elvégzése mellett gyermeke jó barátságokat köthet, mindemellett az edzés gyermekkorban az alábbi előnyökkel jár:

  • segíti az egészséges életmódra nevelést
  • jellemformáló hatással bír
  • kitartásra, türelemre, önfegyelemre tanít!

Az életkori sajátosságoknak megfelelően, játékos formában, és védőfelszerelésben történő gyakorlás során a gyermekek mentális, és fizikai állapota erősödik. Figyelemösszpontosításuk, kombinációs készségük, egymáshoz és a közösséghez való viszonyuk, kapcsolatuk jó irányba változik. A rendszeres „edzések” közben garantált a nevetés, és jó kedv is, mely szintén hozzájárul a gyermekek kiegyensúlyozott, jó hangulatú napjaihoz!

  • Ajánlott korosztály: 6-16 éves kor között

Edzésidőpontok:

  • Kedd, Csütörtök: 15:00 – 16:00

Több információért, és bejelentkezéshez keresse bizalommal Lelekács Csaba thai-box edzőt!

Tel.:+ 36 20 431 0767

Bejelentkezés és időpont egyeztetés

Box: Szalma Zoltán +36 20 411 5970
Thai - box: Lelekács Csaba + 36 20 431 0767
2018-02-15T08:53:19+00:00